Nieuws

Final Countdown

TeamVenture sluit definitief haar deuren

16 juni 2018 in TeamVenture

Met grote spijt en teleurstelling moeten wij meedelen dat TeamVenture eind juni 2018 haar deuren alsnog definitief gaat sluiten. Heel even bestond er de kans op een voortzetting van TeamVenture. Maar nadat we iedereen van de mogelijke voorzetting op de hoogte hadden gebracht lijkt de potentiële overnamekandidaat van de aardbodem te zijn verdwenen. En dus resteert er niets anders om de definitieve sluiting van TeamVenture in gang te zetten.

Lees meer

Mogelijke overname van TeamVenture

31 mei 2018 in TeamVenture

Wat kan het leven een achtbaan zijn! Sinds we iedereen hebben laten weten dat TeamVenture op 1 juni 2018 haar deuren gaat sluiten, zijn we nog door meerdere personen en partijen benaderd die interesse toonden in een voortzetting van TeamVenture. We hebben nog volop gesprekken gevoerd. De meeste gesprekken bleken een doodlopende weg. Maar… 

Lees meer
Verdrietige man trekt stekker uit stopcontact

TeamVenture Neemt Afscheid

28 april 2018 in TeamVenture

Ja, je leest het goed. Op vrijdag 1 juni gaat TeamVenture voorgoed uit de lucht. Daarmee komt een einde aan een unieke businessdatingsite en een persoonlijke missie om ondernemers te helpen groeien door het koppelen van de juiste zakenpartners. Lees het persoonlijke verhaal van onze oprichter, Bram van Beek.

Lees meer

Calculator rekent kosten Intellectueel Eigendom voor

20 februari 2018 in Bedrijfsondersteuning

Hoeveel kost het om intellectueel eigendom te beschermen? Octrooicentrum Nederland kon het niet goedkoper maken, maar wel een stuk makkelijker om antwoord te krijgen op deze vraag. Met hun IE-kostencalculator bereken je nu snel en makkelijk hoeveel het kost om een octrooi aan te vragen: in Nederland, meerdere landen of zelfs wereldwijd. Ook kun je de kosten om een merk of model te registreren berekenen. Handig!

Lees meer
Calculator op een stapel geld
Foto van startup team Travis the Translator

Travis the Translator is (Team) Startup van het Jaar

30 januari 2018 in Ondernemersteams

Het startup team van het Rotterdamse bedrijf Travis the Translator behaalden afgelopen week de titel Sprout Startup van het Jaar. De drie oprichters scoorden hoge ogen door 1,9 miljoen dollar aan voorverkopen te realiseren op de crowfund-website Indiegogo. En dat allemaal dankzij een ontmoeting in een café.

Lees meer